Book your luxury stay

Enjoy space, tranquility and luxury at Oasis Punt-West
560 reviews
  1. 8.3

    Huis is prima, ligging van het huis heerlijk

    January 2021 -  stayed in Villa Super VIP | 4 pers.

  2. 9.2

    De luxe villa die van alle gemakken is voorzien. De rust, het prachtige uitzicht en mogelijkheid tot wandelen of fietsen in de omgeving. Ook de menu de chef die we twee keer hebben besteld was zeer goed en smakelijk.

    January 2021 -  stayed in Villa Super VIP | 4 pers.

  3. 8.5

    Geweldige hartelijke en servicegerichte ontvangst en hele snelle actie bij hulp vragen. De rust, ruimte , privacy en uitzicht. Mogelijkheid om te eten ( take away) Zakjes en prullenbakken voor de hond Het uitrustingsniveau van de villa Fijne handdoeken

    January 2021 -  stayed in Villa Comfort | 6 Pers.

  4. 9.3

    No review left

    January 2021 -  stayed in Villa Deluxe | 6 Pers.

  5. 9.3

    De moeite die jullie gedaan hebben om ons van de pelletskachel te laten genieten. De uitrusting en ligging van villa 37 is top.

    December 2020 -  stayed in Villa Deluxe | 6 Pers.

  6. 8.8

    De rust van het park en de omgeving

    January 2021 -  stayed in Villa Deluxe | 6 Pers.

  7. 8.7

    No review left

    December 2020 -  stayed in Villa Deluxe | 6 Pers.

  8. 7.8

    Dit was de tweede maal dat wij in het resort verbleven en de tweede maal dat wij heel erg genieten van de omgeving, de ruimte in de villa en de prachtige setting. Het personeel doet zijn uiterste best om je bij te staan en te helpen, dat hebben wij heel erg geapprecieerd.

    December 2020 -  stayed in Villa Super VIP | 4 pers.

  9. 9.7

    De algehele beleving

    December 2020 -  stayed in Villa Comfort | 6 Pers.

  10. 7.7

    Daar het helemaal niet druk was hebben we echt kunnen genieten van de rust. Maar naar ons gevoel zal het in de zomer ook wel genieten zijn, Het ontbijt was super.

    December 2020 -  stayed in Hotelstudio Family | 4 Pers.